tisdag 24 december 2013

God Jul


Så är det då julafton igen.  Efter allt stökande så känns det skönt att ta det lungt, en del saker har jag hunnit med och andra har fått lämna till senare så det är som det brukar vara. Lite trist är att vi inte har någon snö men frost är det på marken, i alla fall nu på morgonen.



Jag hittade denna härliga förvaringslåda i butiken Johanna interior som hade slutförsäljning nu före julen. Den passar bra till att förvara bl. a årets julgodis i. De långa kanelstängerna och Åre chokladen är från Villa 31 här i Malax. 


God Jul allihop och ha det riktigt skönt nu i jul.

tisdag 10 december 2013

Mysiga slingor



I ett av köksfönstrena har en ljusslinga fått komma upp. Njuter av det mysiga ljuset från alla ljusstakar, slingor och stearinljus. Jag har nästan aldrig på en taklampa nu före jul utan vill bara ha mysbelysning hela tiden.




En ny slinga för i år är denna med små vita rosor. Den går på batteri så den kan placeras var som helst och jag slipper fundera på sladdar och vägguttag. Här har jag den på en av kökshyllorna tillsammans med en liten nisse och några polkagrisdekorationer.




Det är svårt att göra rosorna rättvisa då det är för dåligt ljus att fotografera i fast alla lampor i köket är på. Här ser de mest gula ut men bladen är i vitaste vitt. En rolig sak jag kom på härom dagen var att nu är det bara några veckor kvar så skall jag så första fröerna till sommaren. Det är sådana som behöver vila under snön ett tag före de får komma in och börja gro men mer om det senare. Ha det så bra i julstöket!