onsdag 29 september 2010

Höstplantering


Har igen blivit dags att plantera blomlökarna som jag ska njuta av nästa vår och sommar. Tänkte först inte sätta några i år men kunde inte motstå dessa. Lila bollök och vit pärlhyacint är några av mina favoriter.


Päronträdet Pepi har börjat släppa sin frukt nu då vi har haft några nätter med rejäl frost men ännu hänger lite päron kvar.

Har räfsat en del men bara lönnlöven som annars kväver gräsmattan resten sparar jag till våren.

tisdag 21 september 2010

Äntligen kom den!


Äntligen kom hyllan som jag så väntat på. Har länge kollat och velat om skulle jag beställa den eller inte, tyckte den var lite för dyr. Men till min stora glädje så hittade jag den i en annan webbutik och till nästan halva priset!

Gillar att den har många krokar så kan jag lätt flytta om grejerna vartefter lusten faller på. Det söta hjärtat hittade jag i somras när jag var till Tuuri.


Flickan med blomsterkorgen kom med på köpet vilket var en glad överraskning.

onsdag 15 september 2010

Tänker redan på julen

Hittade de här söta kuddöverdragena  på nätet och kunde inte motstå att köpa dem. Tänkte att de kunde väl passa bra till jul i min nymålade soffa och så  har ju kudden också mina initialer vilket inte gör saken sämre.

söndag 12 september 2010

Äntligen klar

Nu har jag äntligen fått min soffa klar efter att den legat och väntat i källaren i närmare 10 år. Men som man säger den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Letade länge efter ett tyg till soffan men hittade till slut ett beiget rätt så kraftigt tyg som jag gillade och beiget går ju bra tillsammans med andra färger så det blir inte svårt att variera sig. Nu har jag nästa projekt på gång, ska måla om ett matsalsbord och 4 stolar. Har fått den första stolen klar och sitsarna ska jag klä om i samma tyg som jag använde till soffan.